Bine aţi venit pe site-ul primăriei Căşeiu!

Primăria Căşeiu
 
Comuna Căşeiu este situată în partea de nord a judeţului Cluj, la o depărtare de aproximativ 65 de km de municipiul Cluj-Napoca. Din punct de vedere fizico-geografic teritoriul comunei este situat în podişul înalt al Someşului, la extremitatea de sud-vest a acestuia.
Satele comunei, în număr de 10 sunt situate pe malul drept al Someşului, în bazinele hidrografice ale Văilor Salatruc şi Guga. Primele însemnări despre reşedinţa de comună datează din 1261, cand aşezarea este amintită sub numele de Kassal, iar localitatea Urişor este amintită prima dată în documente în anul 1405.

Cuvântul Primarului

În calitate de primar al comunei Căşeiu, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.
Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.
Cu siguranţă în urma informaţiilor primite, veţi găsi măcar un lucru care vă va capta atenţia şi dorinţa de a cunoaşte pe viu frumuseţea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoşi, ospitalieri şi farmecul unei comune primitoare.

Primar Boldor Silviu